Mottó

2011. december 7., szerda

Készülődés...

Készült a múlt héten újból egy kecsketejes-körömvirágos szappan, a szokásosnál is több hidegen sajtolt extra olajjal és vajjal, nagyon száraz bőrre. Hamarosan kép is lesz róla, a ruhája új, de a jó tulajdonságai a régiek. Ma egy rózsaszín agyagos-mozaikosat öntöttem, holnap pedig egy mézes-méhviaszosat fogok, január elejére beérik az is, ebben a zord időben jólesik majd a mézes - illatos ápolás minden bőrtípusnak.

Közben persze én is készülődöm az ünnepekre, tervezgetem, kinek milyen szappant adhatnék ajándékba...sokféle van szerencsére, amiből válogatni tudok, de egyikből sincs sok, hiszen egy öntésnél csak 10-15 szappan készül aprólékos munkával, majdhogynem egyedi darab mindegyik, nincs két egyforma színű, mintájú...talán ezért is nem lehet betelni velük, ezért ünnep minden szappanszeletelő nap...nem kis türelemre van szükség kivárni az öntés utáni napot.. :)

Az ajándékdobozkák a szappanokhoz illően natúrak, minden cicoma nélkül (egy egész fahéjdarabka és egy narancskarika került azért rájuk) , rafiával béleltem őket, hogy kényelemben várhassák a szappanok a Karácsony esti csomagbontást... :)



A dobozkákba 4-4 szappan került, kis ízelítő mindegyik a natúrszappanok egyszerű (Szappan Tékás) világából. Ahogy nincs két egyforma szappan, úgy nincs két egyforma dobozka sem, ebben például 1-1 mézes-méhviaszos, csokis-mézes-fűszeres, Holt-tengeri iszapos, zöld agyagos (és egy kecsketejes levendulás vendégszappanka) lapul. Remélem, sikerül majd örömet okozni vele...

2 megjegyzés:

  1. Ez aztán a testet, lelket melengető ajándék hamisítatlan karácsonyi hangulattal! Nagyon szépek!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, Judit!! :)*

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...